Kranjska c. 27, 4240 Radovljica | Tel.: 04 533 75 00 | Fax: 04 533 75 55 | E-pošta: o-atlr.kr@guest.arnes.si

DOGODKI

9.9.2014 je potekalo v Preddvoru regijsko tekmovanje v odbojki na mivki, za dekleta. Tekmovanja so se udeležila tudi naša dekleta. 

Prva ekipa, v postavi Zoja Humerca, Hana Langus in Nika Bukovec je osvojila tretje mesto. 

Druga ekipa v postavi Karin Ocepek, Mina Trstenjak in Jera Bohinc pa četrto mesto. Vsem nastopajočim čestitamo za dobro igro.

Aktiv športnih pedagogov


Lep pozdrav. Program je zanimiv, učenci pa pridni.
Urška Kavar

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 


Topel sprejem prvošolcem so pripravile učenke in učenci OŠ A. T. Linharta. Nagovorila sta jih tudi ravnateljica Zlata Rejc in župan Ciril Globočnik.

 

 

  

 

 

 

 


Naša šola se je tudi letos pridružila povabilu slovenskega Karitasa v akciji Pokloni zvezek. Zbirali smo zvezke za socialno ogrožene osnovnošolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomoč.Akcija je izredno lepo uspela.Zbranih je bilo 719 velikih zvezkov.Za solidarnost se zahvaljujem vseh sodelujočim učencem, njihovim staršem in učiteljem.

Nada Šmit


V četrtek, 15. 5. 2014, je na Srednji gostinski in turistični šoli v Radovljici potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico.

 


Učenci 6. razreda so v torek, 20. maja 2014, obiskali Predsedniško palačo v Ljubljani.  Pod strokovnim vodstvom uslužbenke Protokola Republike Slovenije so si natančno ogledali dvorane, ki jih uporablja pri dnevnih aktivnostih Urad predsednika Republike Slovenije.


Syndicate content