Kranjska c. 27, 4240 Radovljica | Tel.: 04 533 75 00 | Fax: 04 533 75 55 | E-pošta: o-atlr.kr@guest.arnes.si

DOGODKI

Naša šola se je tudi letos pridružila povabilu slovenskega Karitasa v akciji Pokloni zvezek. Zbirali smo zvezke za socialno ogrožene osnovnošolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomoč.Akcija je izredno lepo uspela.Zbranih je bilo 719 velikih zvezkov.Za solidarnost se zahvaljujem vseh sodelujočim učencem, njihovim staršem in učiteljem.

Nada Šmit


V četrtek, 15. 5. 2014, je na Srednji gostinski in turistični šoli v Radovljici potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico.

 


Učenci 6. razreda so v torek, 20. maja 2014, obiskali Predsedniško palačo v Ljubljani.  Pod strokovnim vodstvom uslužbenke Protokola Republike Slovenije so si natančno ogledali dvorane, ki jih uporablja pri dnevnih aktivnostih Urad predsednika Republike Slovenije.


Od 21. do 25. maja bo v Zagrebu srečanje partnerskih šol Comenius projekta Healthy P.I.C.N.I.C.  Srečanja se bomo udeležile članice tima Maja Tolo. Urša Kavar, Anita Hrovat in ravnateljica Zlata Rejc ter učenci Ema Kozel Tomše, Luka Miličić Eržen, Maruša Kristan in Nina Bertoncelj,

Anita Hrovat, namestnica ravnateljice

 
 

V torek, 13. 5., smo na OŠ A. T. Linharta na prireditvi ob zaključku bralne značke gostili znanega slovenskega  pesnika Andreja Rozmana Rozo.  Na dveh nastopih, prvem za 1. triletje in drugem za 2. In 3. triletje, so bili prisotni učenci, ki so v letošnjem šolskem letu osvojili bralno značko. Vsi smo se zabavali ob Rozinih pesniških in igralskih domislicah.


Skupina devetošolcev, ki obiskuje izbirni predmet retorika, je na povabilo RTV Slovenija pripravila in realizirala kontaktno enourno radijsko oddajo na 1. programu Radia Slovenija, program za mlade, Radio HUDO.  


Syndicate content